Mascara! Την εφαρμόζω σωστά;

Mascara! Την εφαρμόζω σωστά;

H μάσκαρα αποτελεί βασικό όπλο στο νεσεσέρ κάθε γυναικάς! Την εφαρμόζουμε όμως σωστά;

Σηκώστε ψηλά το κεφάλι σας και κοιτάξτε στον καθρέφτη. Περάστε το πινέλο σας  στις ρίζες των βλεφάρων και ανοίξτε προς τα επάνω. Οι βλεφαρίδες σας θα γεμίσουν όμορφα και θα αποφύγετε τον τραυματισμό των ματιών. Μην μπλοκάρετε την mascara στο φιαλίδιο.

Μην χτυπάτε τη βέργα της mascara μέσα στο φιαλίδιο.  Μια –δυο απαλές κινήσεις είναι αρκετές   για να πάρετε την ποσότητα που χρειάζεστε και να αφήσετε την mascara έτοιμη για την επόμενη φορά . οι δυνατές κινήσεις μέσα-έξω και γύρω-γύρω του applicator μπορεί να “μπλοκάρουν” το προϊόν μέσα στο φιαλίδιο λόγω του αέρα που θα μεταφέρετε μέσα σε αυτό με λάθος κινήσεις. Απαλλαγείτε από την περίσσεια mascara.

Πολλές φορές η ποσότητα της mascara είναι υπερβολική σε κάποια σημεία με αποτέλεσμα τα βλέφαρα να φαίνονται κολλημένα και βαριά.  Εάν δεν έχετε κάποιο βουρτσάκι βλεφάρων για να τις χτενίσετε και να τις ξεχωρίσετε χρησιμοποιήστε το βουρτσάκι της mascara αφού αφαιρέσετε από αυτό το προϊόν . Για να αποκτήσετε ανέξοδα ένα βουρτσάκι για το χτένισμα των βλεφαρίδων κρατήστε το βουρτσάκι από τη mascara που σας έχει τελειώσει, καθαρίστε το, πλύνετε το καλά, στεγνώστε το και χρησιμοποιήστε το.

Χρησιμοποιήστε μόνο την δική σας mascara. Μην μακιγιάρετε τα βλέφαρα σας με την mascara κάποιου άλλου. Μην δανείζετε την mascara σας. Μην αφήνετε κανένα να σας μακιγιάρει με mascara η οποία έχει χρησιμοποιηθεί σε άλλα άτομα. Να έχετε πάντα τη δική σας mascara στην τσάντα της σας. Προστατεύεστε την υγεία σας.